İzmit ayağa kalktı

İzmit Belediyesi'nce 19 Mayıs'a özel düzenlenen fener alayına İzmitliler büyük katılım gösterdi. Mehmet Erdem konseri öncesinde fener alayına katılan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e de yoğun ilgi vardı

İzmit ayağa kalktı
İzmit ayağa kalktı
+6
Haber albümü için resme tıklayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İzmit Belediyesi tarafından iftardan sonra fener alayı düzenlendi. İzmit Belediyesi'nden başlayan yürüyüş, Anıtpark'a kadar devam etti. Fener alayına çok büyük bir coşkuyla katılan yurttaşlar, İzmit Belediye Başaknı Fatma Kaplan Hürriyet'e de büyük ilgi gösterdi. Yürüyüş boyunca 'Her şey güzel olacak' sloganları da atıldı. Yürüyüşün ardından ise Mehmet Erdem İzmitlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden  güzel şarkıları yorumlayan Mehmet Erdem'e sevenleri de konser boyunca şarkılarda eşlik etti.

Konser öncesi konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Bugün cumhuriyetimizin 100'üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Gençlik meşalemizi yaktık. Bundan sonra İzmit'te bütün bayramları özlediğimiz gibi kutlayacağız. Her şey çok güzel olacak. Alan çok kalabalık. Bu kadar kalabalık olacağını bilseydik; Milli İrade Meydanı'nda yapardık. Bu atmosfer ve bu coşku çok güzel. İzmit, 15 yıldır böyle şeyleri çok özlemiş. Hepiniz çok güzelsiniz. Bugün Atatürk'ün doğum günü. 19 Mayıs kutlu olsun" diye konuştu.

20 May 2019 - 00:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler