İZGAZ’a da soruşturma lazım

İZGAZ’ın yüksek faturaları vatandaşın tepkisini çekti

Kıyasen fatura uygulamasının devam ettiği Kocaeli’de İZGAZ’ın müşterilerine gönderdiği kıyasen faturalar vatandaşın tepkisine yol açtı. Normalden 200-300 TL fazla gelen faturaları kabul etmeyen vatandaşlar uygulamanın kötü yönetildiği ve kıyasen faturaların aşırı pahalı gelmesi yüzünden İZGAZ’dan şikayetçi oldular. Birçok vatandaş aynı sorunu yaşarken İstanbul’da İGDAŞ’a yapılan soruşturmanın benzerinin ilimizde de yapılması isteniyor.

07 May 2020 - 12:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

İzmit li ye cevap - Adam bir ay önce ki o zaman havalar daha soğuktu 182 lira fatura öderken daha az yakmasina rağmen 250 lira fatura oduyirsa bunda bilerek hırsızlık vardır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 12:04
02

Kocaeli - Izgaz kocaelide resmen soygun yapiyor istanbul sorusturma aciliyorsa kocaeli neden sorusturma acilmiyor ey ahali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 12:04
01

İzmit li - Ekstradan para mı alinmiş? 30 gün yerine 40 gün ne kullandıysan o ödeniyor. Amac imamoglu'nu nasil karalarız kampanyasi ama yemezler !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 12:04


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler