İSU 300 bin liraya akıllı telefon aldı!

Sayaç okuma işi için akıllı telefon satın alan İSU 299 bin 715 liraya 265 telefon temin etti. Bu telefonlardan sayaç okuma işi haricinde kullanım için ayrılan var mı merak konusu

İSU 300 bin liraya  akıllı telefon aldı!
Haber albümü için resme tıklayın

23 Ağustos’ta akıllı telefon satın almak için ihaleye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU’da ihaleye yalnızca 2 firma katıldı. 1 firmanın teklifi geçersiz sayılırken ihalede tek teklif sunan firma olan GSA Elektronik Pazarlama ihaleyi 299 bin 715 lira karşılığında kazandı. Ankaralı firma 265 adet akıllı telefonu 13-23 Eylül tarihleri arasında kuruma teslim etti. İSU söz konusu akıllı telefonların sayaç okuma işinde kullanılacağını duyurdu. Sayaç okuma işini dahi ihale ile yaptırdığı bilinen kurumun neden bu cihazları da yapılan ihalelerde şartnameye koymadığı bilinmiyor. 265 telefondan sayaç okuma işi haricinde kullanım için ayrılan var mı merak konusu.

18 Eki 2019 - 22:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

12

eski - Bu cihazları gerekli ve tasarruflu bulan zatı muhteremler bakınız, bizlerin paralarıyla bu telefonları alanlar bedelsiz olarak cihaz alabilir. Şöyle ki bir ihale açarsın operatör ve diğer servis sağlayıcılar arasında, hatlar ile birlikte her hatta 1 adet cihaz verilecek bu da aylık faturalara yansıtılacak denmiş olsa tek kalemde bu kadar parayı gözümüze soka soka telefona vermezlerdi. Kaldı ki kurumlar kendi işleyişlerini lüks içinde millete fatura etmemelidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
11

Mehmet vardoğan - Bu demektir ki bu telefonların parasını en kısa zamanda suya yapılacak zamla bizden alırlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
10

Tayfun Dönmez - 1.131 tl ' ye gelmiş tanesi demekki tasarruflu bir cihaz almışlar . Derdiniz Ne?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
09

Metin - Ulan hepiniz bir polemiksiniz mk siz istiyorsunuz herşey olsun ama parasını bizden almayın hangi ülke bunu başarabilir gerçi sizin kendi partiniz yapsa bir bildiği vardır helal olsun vb vb çıkarın artık şu at gözlükleriniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
08

derinceli - Keşke Kocaeli sınırları içerisinde olan bir firma ihaleyi alsaydı. evet herkes para kazanmalı ama ilimiz firmalarına bir öncelik olsaydı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
06

Hodri meydan - Nasıl olsa sayaç okuma bedeli deyip vatandaştan çıkaracaklar parasını

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
05

Hüseyin karakuş - Ali Saglik bey gidiyor mu? Yerine de Gölcük belediye başkan yardımcısı Kemal Kahraman mi gelecek? Sayın editör bunu merak ediyoruz. Bı kan değişikliği olacak mı isu da.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
04

Cvp - bise olmaz 1tl koysa fark yeter alistikkk artikksayac okuma bedeli diye bisr var ona bi zam oldu bitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33
02

Ersoy Kandemir - Sağlık Bakanlığının ambulanslarda kullandığı navigasyonları da bir araştırın derim,Ankara bile şok geçirir!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 22:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler