İmamoğlu İzmit’e geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit’te yapılacak depreme dayanıklı konutların yapımı için Başkan Hürriyet’le görüşmek üzere İzmit’e geliyor

Bilindiği üzere; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet arasında gelişen pek çok proje ortaklığının ilki olan konut projesi hayata geçiyor. Başkan İmamoğlu ile Başkan Hürriyet, İBB iştiraki olan KİPTAŞ ile İzmit Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan depreme dayanıklı konut projesi için konutların yapılacağı alanda bir araya gelerek, saha incelemesinde bulunacak.

KONUTLARIN YAPILACAĞI ALANA SAHA ZİYARETİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma günü İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit’te bir araya gelecek. İmamoğlu ile Hürriyet arasındaki görüşmede, başta Konut Projesi olmak üzere iki kurum arasında yapılan işbirlikleri masaya yatırılacak. Başkan İmamoğlu’nun İzmit’te gerçekleştireceği programa Danışmanları Yiğit Oğuz Duman, Ertan Yıldızlı ile Gökhan Günaydın, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt ve Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu eşlik edecek.

25 Kas 2020 - 19:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Kamil - tatil mi var? İstanbulda İETT otobüsü artırsın önce.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Kasım 19:03


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler