'İki çocuğum oldu ama bana anne diyen olmadı'

Derince'de yaşayan Çağlayan Koç (34), genetik bir hastalık nedeniyle 2 çocuğunu da küçük yaşlarda kaybetti

Derince'de bir ilkokulda temizlik görevlisi olarak çalışan Çağlayan Koç, 2012 yılında Poyraz, 2014 yılında da Yusuf adını verdiği 2 çocuk dünyaya getirdi. Poyraz 14 aylıkken, Yusuf ise 23 aylıkken yaşamını yitirdi. Acılı anne yapılan incelemeler sonucu bir gen hastalığı nedeniyle çocuklarını kaybettiğini öğrendi. DNA'da bulunan sorunlu genleri ayıran tedavinin ücretinin yüksek olduğunu öğrenen Koç, hastanede tedavisi süresince şahit olduğu hayat hikayelerini kitap haline getirmeye karar verdi. Genç kadın 'Acı Hayatlar' ismini verdiği kitabı yazdı. Çağlayan Koç şimdi kitabın basımını üstlenecek bir hayırsever aradığını açıkladı.

09 Nis 2019 - 18:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hayat bir imtihandır - Allah şifa versin kardeşimize. Yüce mevlam kimisine 10, kimisine hiç vermiyor. Bazen çocuğu olan da ileride hayırsız olunca üzülebiliyor. Hepsi imtihan vesilesi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Nisan 18:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler