İhtiyaç sahiplerine 12 bin 221 adet sıcak yemek ulaştı

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin sofralarına 12 bin 221 adet sıcak yemek ulaştı

İhtiyaç sahiplerine 12 bin 221 adet sıcak yemek ulaştı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesinin koronavirüs sürecinde kent dayanışmasına dönüştürdüğü çeşitli yardımlaşma kampanyaları Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Ramazan ayı başlangıcıyla yaptığı İzmit sınırlarını aşan ‘İftarda sıcak yemek’ çağrısıyla ihtiyaç sahiplerinin sofraları aşsız kalmadı. İlk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı ve İhtiyaç sahipleri ile yardımseverleri buluşturan kampanyayı İzmit’e taşıyan Başkan Hürriyet, katkı veren herkese İzmit halkı adına teşekkürlerini sundu.

HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Başkan Hürriyet, “Koronavirüs salgını sebebiyle zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde Ramazan ayını büyük bir dayanışma örneği sergileyerek uğurladık. Hem kentimizden hem diğer illerden bu dayanışmaya destek veren, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına sıcak yemek götürmemize vesile olan, komşusu açken tok yatmayan, sofrasındaki ekmeği paylaşan herkesten Allah razı olsun. Salgını değil, iyiliği yaymak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel dayanışma ile toplamda 12 bin 221 adet sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarına ulaştırdık. İnanıyorum ki dayanışmayı sürdürdükçe her şeyin üstesinden geleceğiz” açıklamasında bulundu.

27 May 2020 - 22:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler