Hürriyet, şaşırttı; görenler gözlerine inanamadı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, herkesi şaşırttı. Hürriyet’in bir mahalle muhtarlığı sayfasında bir vatandaşın belediyenin yetki alanında olan ufak bir meseleyle ilgili maruzatına yorum yaptığını görenler, gözlerine inanamadı

Hürriyet, şaşırttı; görenler gözlerine inanamadı!
Hürriyet, şaşırttı; görenler gözlerine inanamadı!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Şirintepe Mahalle Muhtarlığının Facebook sayfasında Onur Ozan Keşmer isimli vatandaşın yaptığı ve İzmit Belediyesi tarafından çözülmesi gereken ufak bir problemin iletildiği paylaşımın altında Fatma Kaplan Hürriyet’in yorumunu görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Milletvekilliği döneminde şahsi cep telefonunu halka duyuran Hürriyet, bu süreçte vatandaşlarla iç içe olmasının meyvesini, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yedi. Hürriyet, uzun yıllardır AKP’nin kalesi olan Kocaeli’nin kalbi İzmit’te başkanlık yarışını kazandı. 13-0’lık AKP üstünlüğünü 12-1 olarak değiştiren Hürriyet, bu süreçte de halktan kopmuyor. Gece yarılarına kadar belediyede olan ya da mahalle gezilerine çıkan, programlara katılan Hürriyet, belki danışmanları aracılığı, belki de bizzat sosyal medyadan gelen şikayetlerle de ilgileniyor.

ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Bunun son örneği Onur Ozan Keşmer isimli vatandaşın yaptığı paylaşımın altına Hürriyet’in yaptığı yorumla görüldü. Keşmer, Şirintepe Mahalle Muhtarına seslenerek, “Muhtarım; Şahintepe çıkışındaki otoban köprüsünün altında bulunan ihtiyaç sahipleri için konulmuş olan kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasının alt depo kapağı kırılmış ve kullanılmaz hale getirilmiştir. Kumbaranın yenilenmesi için yardımlarınızı rica ederiz” dedi ve muhtardan önce Hürriyet, bu paylaşıma cevap verdi. Hürriyet, paylaşımın altına “İlgili birimimize iletiyorum. Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sevgiler saygılar” notunu düştü. Hürriyet’in yorum yaptığını görenler şaşkındı. Ve şaşkınlıklarını yaptıkları yorumlarla ifade ettiler.

ÖZLEMİŞİZ BÖYLE BAŞKANLARI

Özer Özakyol isimli vatandaş, “İnsan alışık olmayınca bir tuhaf geldi, Sayın Başkanım. Mahalle grubunda paylaşılan bir duruma direk müdahale ediyorsunuz, özlemişiz böyle başkanları, yöneticileri, yolunuz açık olsun” yorumunda bulundu. Bir başka vatandaş, Deniz Atalan, “Fatma Kaplan Hürriyet başkanım, yağ atık bidonu ve evsel atıkların ayrılması için çöp kutularından da yok mahallemizde. Plastik ve karton, diğer atıkların ayrılması çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Teşekkürler şimdiden” diyerek bir başka maruzatı iletti. Hürriyet, bu paylaşıma da anında cevap vererek, “Deniz Atalan, geri dönüşümle ilgili birimlerimiz yeni bir çalışma başlattılar. Daha etkin bir geri dönüşüm politikası uygulayacağız. Birazcık zamana ihtiyacımız var” dedi. Hürriyet, yapılan yorumlara da beğeni koymayı ihmal etmedi.

İşte yapılan paylaşım, Hürriyet’in yorumları ve bu yorum sonrası gelen vatandaş yorumları:

19 Haz 2019 - 12:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

belediyeci - kocaeli baris Fatma hanim in sahsi Telefonu varsa paylasirmisiniz izmit belediyesine gecmek istiyorum torpilim yok Bari kendisiyle goruseyim yasadigim zulüm belki sona erer bir umuttur belki Fatma hanim bu ataturkcu halkin yaninda olan bir memura sahip cikar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 12:25
01

Ersoy Kandemir - Daha çok şaşıracaklar!Diğer bazı başkanlar da tabii hazımsızlığı hissedecektir sadece şaşırmakla kalmayıp.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 12:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler