Hodri Meydan’dan Murat Öztürk’e tepki

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk geçtiğimiz gün Milli İrade Meydanı otoparkının ücretsiz yapılması gerektiği ile ilgili bir açıklama yapmış ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a seslenmişti. Öztürk bu açıklamanın ardından tabiri caizse başına iş aldı ve yeşil siyahlılar tarafından kendisine tepki gösterildi. Hodri Meydan Taraftar Derneği de yaptığı açıklama ile Öztürk’ü kınadı.

Değerli Kocaelispor taraftarı ve kamuoyuna… Kocaelispor’u Sevenler Derneği tarafından işletilen ve gelirleri Kocaelispor’umuza aktarılan Milli İrade Meydanı’ndaki otopark projesi üzerine, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk’ün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a “Gelin burayı tekrar ücretsiz yapın, otopark 5 aydır boş duruyor” sözleri ile çağrıda bulunduğunu öğrendik. Kulübümüzün kısıtlı gelir kaynakları üzerine Kocaelispor’a yardım projesi kapsamında her araç sahibi, araç başına gün boyu 5 lira gibi cüzi bir rakamla Kocaelispor Kulübü’ne yardımda bulunurken, Murat Öztürk’ün bu durumdan rahatsız olmasını camia olarak esefle kınıyoruz. Daha öncesinde açık otopark olarak kullanılan Milli İrade Meydanı, birçok araç kiralama şirketinin meskeni haline gelmişti.

BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ

Pandemi nedeni ile ilk zamanlarda çok fazla dolmayan ama günden güne doluluk oranını arttıran otopark alanının şimdilerde Murat Öztürk’ün hedefi haline gelmiş olması bizleri hayrete düşürmüştür. Murat Öztürk’ün Kocaelispor’u hedef alan projeleri ve eylemlerine, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak asla taviz vermeyeceğimizi, Kocaelispor isminin geçtiği her yerde armamızın ve kulübümüzün menfaatlerini sonuna kadar savunacağımızı, Kocaelispor’umuzun aleyhine konuşan ve zarar vermeye kalkışan her kim olursa olsun buna izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

12 Kas 2020 - 10:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

sefa - tabi hodri meydana kaynak gelsinde nasıl gelirse gelsin!!!!neden 5 li 2 lira al hadi 3 al....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 10:24
01

Izmit - Hodricilerin nemasını kesmeye kalkmak aslanın önünden balı almaya benzer. Onlar sadece önlerine konan yemeğe bakıyorlar çünkü.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 10:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler