Herkes, o ismi izliyor!

Yeni parti dedikoduları ile birlikte Kocaeli’de herkes gözünü Osman Pepe’ye çevirdi. Her adımı izlenen Pepe’nin yeni parti için kulis yapıp yapmadığı merak ediliyor. Son olarak dostlarıyla Trabzon’a giden Osman Pepe yine soru işaretlerine sebep oldu

Herkes, o ismi izliyor!
Herkes, o ismi izliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan… Her bir isim ayrı bir oluşum içerisinde yeni parti iddiasıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde AKP’den istifa eden Ali Babacan’ın yeni parti için ilk adım atan isim olması bekleniyor. Son dönemde Davutoğlu, Gül ve Babacan’ın eski çalışma arkadaşlarıyla yakın olan Kocaeli’deki isimler bu sebeple mercek altında. Eski orman bakanı Osman Pepe de mercek altındaki isimlerden biri. Herkes Pepe’nin yeni parti oluşumlarından biri içerisinde olup olmayacağını merak ediyor. Osman Pepe konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Pepe’nin suskunluğu yeni partiyle ilgili merakları artırıyor. Son olarak dostlarıyla Trabzon’a giden Osman Pepe yine soru işaretlerine sebep oldu. Osman Pepe’ye, Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Mehmet Çoban da eşlik etti.

16 Tem 2019 - 13:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

cengiz - Kimsenin ciddiye almadığı bir ismi parlatmayın lütfen. Gençlere yol açın. Hevesli kim olursa çıksın meydana. Eskiler hade bakem evinize...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 13:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler