Her şeyi gördüler

İSU Genel Müdürlüğü, yatırımlarına vatandaşların doğrudan şahit olması için gezi programı düzenliyor. Bu hafta ki konukları ise emekli astsubaylar oldu.

Her şeyi gördüler
Her şeyi gördüler
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği ve vatandaşa doğrudan hitap eden yatırımları vatandaşların yerinde görmesini sağlamak amacıyla sivil toplum örgütlerine yönelik gezi programları düzenliyor. Bu kapsamda Genel Müdürlük, Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyelerini ağırladı.

İLK DURAK NAMAZGAH BARAJI

Kurum, yatırımlarını yerinde tanıtma hedefiyle organize ettiği son “Teknik Gezi” programı ile; Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyelerini ağırladı. 25 kişilik dernek üyeleri ile ailelerinin katıldığı gezide katılımcılar ilk olarak, İSU’nun önemli yatırımlarından olan Kandıra Namazgah Barajı’nı görme imkanı buldu.

TAKDİR TOPLADI

Heyet daha sonra; Kurum’un yatırımlarını yaparken enerji maliyetlerini düşürmek ve kendi kendine yetebilmek arzusuyla hayata geçirmiş olduğu; Kandıra Namazgah Barajı HES ve GES Tesislerini inceledi. Bunun dışında atık su artımına büyük katkı sağlayan Kandıra Merkez Atık Su Arıtma Tesisi de, ziyaretçilerin takdirini topladı.

HER AŞAMA ANLATILDI

Teknik Gezi Heyet son olarak İSU Genel Müdürlüğünün, Avrupa standartlarında hizmet veren İzmit Lojistik Merkezini ve uluslararası standartlara sahip olan içme suyu, atık su ile mikrobiyoloji ünitelerinin bulunduğu İSU Merkez Laboratuarını gezdi. Ardından dernek üyelerine yatırımların projelendirme ve faaliyete geçirilme aşaması anlatıldı.

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin Hakkı Akbulut, gezinin sonunda katılan Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi yönetici ve üyelerine düzenledikleri “Teknik Gezi”ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek Dernek Başkanı Bekir Tülü’ye “Kocaeli Su Medeniyeti Tarihinden Damlalar” kitabını hediye etti.

26 Eki 2018 - 14:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler