Haftalık tahminde 2 gün yağış var

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Raporda 2 gün yağmur var. Sıcaklıklarda ise hissedilir bir değişiklik beklenmiyor. İşte haftalık hava durumu…

Haftalık tahminde 2 gün yağış var
Haftalık tahminde 2 gün yağış var
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliMeteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Raporda 2 gün yağış var. Sıcaklıkta ise hissedilir bir değişiklik beklenmiyor.

Kocaeli’de bugün gün boyu hafif yağış etkili olacak. Yarın da hafif sağanak beklentisi görülse de bu yağış, sabah saat 06.00’da sona erecek. Yarın hava genel itibariyle bulutlu. Sıcaklık en düşük 11, en yüksek 16 derece.

26 Kasım Perşembe günü, güne puslu bir hava ile başlanacak, sonrasında güneş açacak. Sıcaklık en düşük 10, en yüksek 16 derece olacak.

27 Kasım Cuma günü hava az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 8, en yüksek 18 derece.

28 Kasım Cumartesi günü de hava az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 8, en yüksek 16 derece seviyesinde seyredecek.

29 Kasım Pazar günü az bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürecek. Sıcaklık en düşük 9, en yüksek 17 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere göre ise 30 Kasım Pazartesi ve 1 Aralık Salı günü yağış bekleniyor.

24 Kas 2020 - 14:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler