Gülaçtı Kuyumculuk’ta şikayetler 50’yi geçti

Gülaçtı Kuyumculuk'un kapanmasının ardından mağdur olduğunu iddia eden 52 vatandaş Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’na giderek Gülaçtı firması hakkında şikayette bulundu

Kocaeli'nin en köklü kuyumcularından olan ve İstiklal Caddesinde faaliyet gösteren Hüseyin Gülaçtı'nın sahibi olduğu Gülaçtı Kuyumculuk'un durumun kötü olduğu, piyasaya borçlarını ödeyemediği konuşuluyordu. Altın satış bölümünü bir süre önce kapatan Gülaçtı Kuyumculuk'un döviz satış bölümü ile hizmet veriyordu. 2 Mayıs sabahı kepenk açmayan Gülaçtı Kuyumculuk'un sahibinin 29 Nisan'da bütün çalışanlarının çıkışını verdiği öğrenilmişti.

52 KİŞİ SUÇ DUYUSUNDA BULUNDU

Kent genelinde büyük yankı uyandıran Gülaçtı Kuyumculuk'un kapanması ile beraber şu ana kadar mağdur olduğunu belirten 52 kişi Kocaeli Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayette bulundu. Şikayette bulunan vatandaşların Gülaçtı Kuyumculuk'a işletmeleri için döviz, para ve altın bırakarak karşılığında faiz aldıkları iddia ediliyor. Yaşanan ekonomik krizle birlikte zor günler geçiren Gülaçtı Kuyumculuk'un yakın zamanda piyasaya 32 milyon TL borcunun olduğu, bu borcun ise büyük bir bölümünü ödedikleri, gitmeden önce ise alacaklılara ödeme sözü verdikleri öğrenildi.

22 May 2019 - 16:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

asılsız - adam hollandada laleleri kokluyor sizin paralarınızla gününü gün ediyor peynirin kıralını yiyor amsterdam senin başka şehir benim bu halka mustahak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 16:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler