Görüntüler ortaya çıktı… Saldırı organize mi?

Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar’a saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Bayraktar’a 2 kişinin saldırdığı, saldırganların ilk önce hedef şaşırarak Bayraktar’ın arkadaşına hamle yaptığı görüldü. Saldırganların saldırıdan önce hastaneye giderek çevreyi incelediği de görüntülere yansıdı

Görüntüler ortaya çıktı…  Saldırı organize mi?
Görüntüler ortaya çıktı…  Saldırı organize mi?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar geçtiğimiz gün Kocaeli Devlet Hastanesi’nde saldırıya uğramıştı. Saldırganların kamera kaydı görüntüleri ortaya çıktı. Yusuf Bayraktar arkadaşlarıyla birlikte hastaneden çıkarak aracına yöneldiği sırada saldırıya geçen şahısların ilk olarak Bayraktar’ın arkadaşına hamle yaptığı, daha sonra Bayraktar’ı yumruklarla yere yıktığı görüldü. Kamera görüntülerine şahısların 4-5 kişi ile hastaneye giderek gözlemde bulunduğu da yansıdı. Saldırganlar birkaç yumruk darbesiyle Bayraktar’ı yere düşürdükten sonra “Sen hala istifa etmedin mi a… k…” diyerek kaçtığı müşteki ifadelerine yansıdı.

11 Eyl 2019 - 20:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler