Gerçek fiyatları 200 lira Burada en ünlü markalar 20 lira

İzmit Perşembe Pazarı’nda bulunan ve çok az kişinin bildiği kıyafet tezgahında sadece İstanbul’da bulabileceğiniz ünlü markaların ürünleri bulunuyor. Hem de uçuk fiyatlara değil sadece 20 liradan satılıyor.

Gerçek fiyatları 200 lira Burada en ünlü markalar 20 lira
Gerçek fiyatları 200 lira Burada en ünlü markalar 20 lira
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit’in Perşembe Pazarı’nda öyle bir tezgah var ki hem fiyatıyla hem markasıyla kadınları şaşırtıyor. Adeta herkesin bildiğinin aksine ucuz da marka giyinebileceğinin en büyük göstergesi. Çünkü burada en iyi markalar sadece ihracat fazlası olduğu için 20 liradan satılıyor. Ürünlerin yüzde 90’ı ünlü markaların firmalarından topladığını söyleyen tezgah sahibi Şahin Polat, defolu kıyafetleri satmayıp firmaya iade ettiklerini söyledi.

DEFOSU DA YOK

Gazetemize konuşan tezgah sahibi Şahin Polat 30 yıldır babasını bu meslekte bulunduğunu ve firmalar ile bağlarının olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu; Ürünlerimizin çoğu kaliteli ve neredeyse hepsi marka. Anlayan var anlamayan var. Kadın geliyor, bakıp 20 lira fazla indirim olmaz mı diyor. Oysa zaten bunların orijinal mağaza fiyatları 200 lirayı buluyor. Ben sabah erkenden İstanbul’a gidip firmaların şubelerinden ürün topluyorum. Zaten 5 yıldır bu tezgahtayım babam ise 30 yıldır bu piyasada. O yüzden tanınırız. Firmalar bize ulaşıp ürünlerini almamızı ister. Getirdiğim ürünleri kontrol edip etiketlerini söküp satışa sunarız, defoları var ise de geri gönderiyorum. Bütçesini zorlamadan kaliteli giyinmek isteyen tüm kadınları buraya bekleriz.

30 Kas 2018 - 10:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler