fizzy Kocaelili gençleri sahneye bekliyor

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması”, İstanbul elemeleriyle başlıyor. Kocaeli’deki lise öğrencilerinin de heyecanla hazırlandığı yarışmanın ilk elemelerinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi, 232 gruba ve binlerce liseliye kapılarını açacak

fizzy Kocaelili gençleri sahneye bekliyor
fizzy Kocaelili gençleri sahneye bekliyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde END Productions tarafından 22 yıldır aralıksız düzenlenen “fizy Liselerarası Müzik Yarışması” nın 22. sinin eleme etapları başlıyor. “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın İstanbul elemeleri, 22-23-24 Mart tarihlerinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul’da yarışacak okullar ve şehirler belli olurken İstanbul elemelerinde bu yıl Kocaeli’den; Gölcük Fen Lisesi, Muammer Dereli Fen Lisesi, İzmit Özel Seymen Anadolu Lisesi, Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi, Uğur Okulları Başiskele Kampüsü, Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Yahya Kaptan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Enka Okulları, 24 Kasım Anadolu Lisesi, Kocaeli Marmara Koleji Anadolu Lisesi, Anibal Anadolu Lisesi, Tev İnanç Türkeş Özel Lisesi, Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi, Kocaeli Fen Lisesi, Kartepe Anadolu Lisesi, Kocaeli Anadolu Lisesi, Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 19 lise katılacak.

İstanbul elemelerinde Kocaeli'nin yanı sıra; Bursa, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova’dan gelen liseliler yarışacak.

FİNALDE MUHTEŞEM ÖDÜL

fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki 8.000 liseliyi birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonun 22. yılında yarışmanın ödülleri arasında, cazip para ödüllerinin yanı sıra, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi’nin üç öğrenciye vereceği Üstün Başarı Ödülleri kapsamında burs ödülleri de yer alıyor.

Nakit Para Ödülleri:

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 10.000 TL

2.lik ödülü: 7.500 TL

3.lük ödülü: 5.000 TL

Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 6.000 TL

2.lik ödülü: 4.000 TL

3.lük ödülü: 2.000 TL

Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:

1.lik ödülü: 3.000 TL

2.lik ödülü: 2.000 TL

3.lük ödülü: 1.000 TL

OKAN ÜNİVERSİTESİ ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLLERİ:

Birincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı %100 Eğitim Bursu

İkincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 70 Eğitim Bursu

Üçüncülük Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 50 Eğitim Bursu

Bu kategorilerin dışında Basın Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü kategorilerinde bir lise ve bir öğrenciye plaket verilecek.

20 Mar 2019 - 16:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler