Fikri Işık Derince’de ortaya çıktı

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık uzun süre sonra ortaya çıktı. Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin iftarına katılan Işık’a ilgi yoğundu

Fikri Işık  Derince’de  ortaya çıktı
Fikri Işık  Derince’de  ortaya çıktı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Derince’de hizmet veren Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin gerçekleştirdiği iftar programı protokol ve dernek yöneticilerini bir araya getirdi. Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ünal Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın’ın katkılarıyla düzenlenen iftar programına geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, Kelkitliler Dernek Başkanı Celal Ayvaz, meclis üyeleri, AKP’li ve MHP’li teşkilat yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri ile dernek üyeleri katıldı. Geçmiş Dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, iftar programının ardından bir konuşma yaptı. Işık’ın konuşmasına ilgi yoğundu.

27 May 2019 - 16:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Murat Akın - Artık nereyi acarsak acalim siyasetçi görmekten tiksinti geldi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:56
03

Serkan - Fikri bey ayak altindan cekil artik.Genel merkez seni çizdi.showlar vatandaş beni seviyor triplerinden vazgeç.Git otur evine.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:56
01

Ersoy Kandemir - Derince halkına Allah’tan yüksek sabırlar dilemeye devam ediyorum eski kaymakam Akın Yılmaz’dan beri!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:56


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler