Fethiye Caddesi’nin üstü kapatılacak

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın katıldığı bir toplantıda konuştu, Fethiye Caddesi’nin üzerinin kapatılacağını söyledi

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AKP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Engin Uçar ev sahipliğinde düzenlenen esnaf toplantısında konuştu. Büyükakın burada esnafa Fethiye Caddesi’nin üstünün kapatılacağının müjdesini verdi. Büyükakın’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “2007'nin sonundan 2017'ye kadar bu şehirde genel sekreter olarak çalıştım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz size gökkubbeyi vaat etmeyeceğiz. Bu kentin toplu taşımasının ne yapılacağını biliyoruz. Örneğin tramvayın nereye gideceğini, uzatılacağını zaten biliyoruz. Bu kentin ileride neye ihtiyacı var biz bunları yıllar önce tasarladık. Tevazunun fazlası riyadandır.

Fethiye Caddesi'nin üstünü kapatacağız. Yukarıdan bakan aşağıyı görecek. Aşağıdaki yağmurdan ıslanmayacak. Fethiye'de inşaat süreci uzun sürmeyecek şekilde çalışacağız. Cazibe alanı olacak bir çalışma yapacağız. Turan Güneş Caddesi'nin prestij caddesi olması lazım. Oranın da projesini yapacağız"

13 Şub 2019 - 09:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Sercan DEMİRCAN - Saçma bir proje olmuş Fethiye caddesi üstü açıkken güzel burası pasaj yada avn değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 09:51
01

Hacı - NAYIIIR NALAN SÖYLÜYORSUUN... yav atacak yalan kalmadımı... ikinci üçüncü hatta dördüncü kattakiler nasıl olacak bunun mümkün ve imkansız olduğunu biliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 09:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler