EYT’de önemli görüşme! Özüpak görüşme sonrası açıklama yapacak…

EYT SYDD ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşecek ve sonrasında açıklama yapacak. Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, bu görüşme duyurusunu Erdoğan’ın erken seçim açıklamalarıyla birlikte yaptı ve iktidarı değiştirecek güçte olduklarını söyledi

EYT’de önemli görüşme! Özüpak görüşme sonrası açıklama yapacak…
Haber albümü için resme tıklayın

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın bugün EYT’lilerin haklarını pek çok platformda savunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşeceğini ve görüşme sonrası açıklama yapacağını duyuran Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, bu duyurusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki farklı konuşmasının birleştirildiği video ile birlikte yaptı. Erdoğan’ın farklı yıllarda erken seçimle ilgili birbirinden farklı yorumunu paylaşan Alper Özüpak, bütün muhalefetin EYT’lilerin haklarını vereceğini söylerken hükümet tarafının ‘biz vermeyiz’ dediğini belirterek “Biz muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapacak güçteyiz. Gücümüze inanalım ve birlik beraberlik içinde hareket edelim” dedi.

İşte Özüpak’ın paylaşımı:

“Eyt li kardeşlerim, erken bir seçim biz mağdurların haklarımızı vermeleri için en büyük neden kaybetme korkusu olacaktır.

Bütün muhalefet ‘EYT lilerin haklarını vereceğiz’ derken

Hükümet tarafı malesef ‘biz vermeyiz’ demeye devam ediyorlar.

Ama siyasette 24 saat çok uzun bir süredir, yarının ne olacağı belli olmaz. Biz bu nedenle bütün siyasi parti liderleriyle görüşmeye devam edeceğiz.

Bugün Yeniden Refah Partisi Gnl Bşk Fatih Erbakan la görüşmemiz olacaktır. Görüşmeden sonra Gnl Bşk Gönül Boran Özüpak gerekli açıklamayı yapacaktır.

Biz Muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapacak güçteyiz. Gücümüze inanalım ve birlik beraberlik içinde hareket edelim.”

16 Eki 2020 - 11:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Eyt - Eyt elbette çözecek ama asıl sorun çalışma saatleri çünkü gelişmiş birçok ülke İspanya japonya vs günlük 4 saate indirdi çalışma sürelerini ve emeklilik yaşı 65 bazı ülkelerde 70

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 11:11
02

Cemal - Kendileri çift dikiş emekli. Gelmişler 70 yaşlarına hala ülkeyi yönetmek istiyorlar. Rahmetli Kemal sunal koltuk sevdasını çok güzel işlemiş filminde. Hepsi doğruymuş. Ha ülkede euro .10 tl, dolar 8 , altın gr 500 e dayanmış . Bu başarıysa bunu üniversiteden yeni mezun gençlerde bu ülkeyi bu kadar yönetemez mi? Bırakalım bari gençler tecrübe kazanmasın mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 11:11
01

Sipahi - Toplumsal sorun haline gelen EYT çözüm üretemiyorlar,Bizde sandıkta gerekeni yaparız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 11:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler