EYT, şehitlerimizi anmayı sürdürüyor

EYT SYD dernekleri, şehitlerimiz için anma programlarını sürdürüyor. Gebze’den sonra Adana EYT SYDD’de de mevlidi şerif okunarak şehitlerimiz anıldı

EYT, şehitlerimizi anmayı sürdürüyor
EYT, şehitlerimizi anmayı sürdürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneklerinin, İdlib’de alçak saldırı nedeniyle şehit düşen askerlerimiz için anma programları sürüyor. Gebze’nin ardından şimdi de AdanaEYT SYD Derneğinde şehitlerimiz için mevlidi şerif okundu. EYT’liler, “Önce vatan” diyerek, vatan uğruna şehit düşen askerlerimizi andı.

01 Mar 2020 - 15:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler