EYT'den Bahçeli'ye çok sert askıda ekmek tepkisi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Koordinatörü ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek çağrısına tepki gösterdi, “Bizi yok sayan ve muhtaç duruma düşürenleri asla affetmeyeceğiz. Suriyeliye BAHÇELİ ev, bize askıda EKMEK” dedi

EYT'den Bahçeli'ye çok sert askıda ekmek tepkisi!
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkemizde yıllardır uygulanmakta olan askıda ekmek olayını yeni keşfeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkenin gidişatındaki durumu görmüş, insanların yardıma muhtaç hale geldiğini haykırırmışçasına askıda ekmek çağırısı yaptı! Bu çağrı sonrası Kocaeli de dahil tüm kentlerde MHP’liler askılara ekmek astı! Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek kampanyasına ise EYT’lilerden tepki gecikmedi. EYT’ye her seçim döneminde çözüm vaatleri veren ancak AKP ile ittifak kurduktan sonra iktidar partisinin “Hazineye yük” söylemlerini destekleyerek EYT’lilere kapı kapatan MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye askıda ekmek cevabı veren EYT SYDD İl Koordinatörü ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, askıda ekmek değil, emeklilik haklarını alarak alın teriyle ekmeklerini evlerine götürmek istediklerini söyledi. Özüpak, “Bizi yok sayan ve muhtaç duruma düşürenleri asla affetmeyeceğiz. Suriyeliye BAHÇELİ ev, bize askıda EKMEK” dedi.

İşte noktası virgülüne Alper Özüpak’ın o paylaşımı:

Biz "askıda ekmek" degil emeklilik haklarımızı alarak alın terimizle ekmegimizi evimize götürmek için mücadele eden ülkenin öz evlatlarıyız.

Bizi yoksullaştıran bir anlayışla halkı köleleştiren yardıma muhtaç bırakan yönetim anlayışına hayır diyoruz.

Yıllarca çalışıp alın terimizle hak ettigimiz onurlu yaşamımıza devam edecegiz.

Bizi yoksayan ve muhtaç duruma düşürenleri asla affetmeyecegiz.

Suriye liye BAHÇELİ ev, bize askıda EKMEK

20 Eki 2020 - 10:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bünyamin ERENOS - Milleti soyan Millketi fakir yoksul bırakanlar askıda ekmek deyip Millete ana-avrat küfür ediyor. herkes ihanetin bedelini bu Millet en ağır şekilde hesabını verecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 10:55


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler