EYT, başvuruyu yaptı, Bakanlıktan onay bekliyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerine bir yenisi daha ekleniyor. Mersin EYT SYDD de başvurusunu yaptı

EYT, başvuruyu yaptı, Bakanlıktan onay bekliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, büyümeye devam ediyor. Onlarca il derneğine bir yenisi daha eklendi. MersinEYT SYDD de dernekleşmek için Dernekler Masası’na tüzüğünü teslim etti. Bakanlık onayı sonrası EYT SYD derneklerine bir yenisi daha resmi olarak eklenmiş olacak. EYT mücadelesi, kurulmakta olan bu derneklere üye olunması ile çok daha güçlü hale gelebilecek.

Mersin EYT SYDD’nin başvuru duyurusunu EYT SYDD İl Koordinatörü ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, şu paylaşımla yaptı:

“Dün Mersin Eyt Syd Dernegimiz dernekler masasına tüzügünü vererek kurulum onayı için başvurusunu yaptılar.

Hoş geldin Mersin Eyt Syd Dernegi

Mersin Eyt Syd Dernek adresi

Yeni mahalle 5321 sok No:30/c Akdeniz / Mersin

Mersin Eyt Syd Dernek Bşk

Murat Sürücü 05426238007”

25 Kas 2020 - 13:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler