Evlenmek için Etiyopya’dan Kocaeli’ye geldi kayboldu

Evlenmek için Kocaeli’ye gelen Etiyopyalı Kıdıst Alemu Bayu, 7 Kasım’da gece saatlerinde evden kaçarak kayıplara karıştı. Etiyopyalı Kıdıst Alemu, şimdi her yerde aranıyor

Evlenmek için Etiyopya’dan Kocaeli’ye geldi kayboldu
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe’de oturan ve 4 yıldır Etiyopya’da bir Türk firmasında akaryakıt sorumlusu olarak çalışan Abdulkadir isimli genç, yaklaşık 5 ay önce internet üzerinden 26 yaşındaki Kıdıst Alemu Bayu ile tanıştı. Kıdıst Alemu Bayu ile ilişkileri aşka dönüşen Abdulkadir isimli genç, genç kızın ailesinden izin alarak onu ailesiyle tanıştırmak için Kocaeli’ye geldi. 1 Kasım tarihinde Türkiye’ye giriş yapan ikili sonrasında ise Abdulkadir isimli gencin Kartepe’deki evine geldi. Burada bir süre kalan ikiliden Etiyopya vatandaşı Kıdıst Alemu Bayu, 7 Kasım’da evinden camından atlayarak kayıplara karıştı.

TELEVİZYON PROGRAMINA KATILDI

O günden sonra da genç kadından bir daha haber alınamadı. Bir aylık vizeyle Türkiye’ye gelen Kıdıst Alemu Bayu’nun nerede olduğu bilinemezken, Abdulkadir isimli genç, katıldığı bir televizyon programında yardım istedi. Genç kadının isteklerinin bir türlü bitmemesi nedeniyle aralarında sıkıntılar yaşandığını ve tek istediğinin Kıdıst Alemu Bayu’yu ailesine teslim etmek istediğini belirterek herkesten yardım istedi. Etiyopya vatandaşı Kıdıst Alemu Bayu için karakola kayıp müracaatında da bulunulduğu belirtildi.

14 Kas 2019 - 13:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler