Etikette başka kasada başka! “Açıkçası mide bulandırıyor”

Kocaeli’de A101 marketler zincirinin bir şubesinde reyonda yer alan etiketin fiyatının başka, kasada istenilen ücretin başka olduğunu dile getiren vatandaş, “Bu 1 değil, 2 değil. Açıkçası mide bulandırıyor, A101 kendine gel” dedi

Etikette başka kasada başka! “Açıkçası mide bulandırıyor”
Etikette başka kasada başka! “Açıkçası mide bulandırıyor”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Derince ilçesinde mağaza kodu 7420 olan A101 şubesinde reyondaki ürünün etiket fiyatı ile kasadaki fiyatın farklı olduğunu dile getiren Mehmet isimli vatandaş, bunun çok defa olduğunu belirterek, “Açıkçası mide bulandırıyor, A101 kendine gel” dedi. Vatandaş, aldığı ürünün reyon fiyatı ile fişteki fiyatını belgeleyen görselleri de paylaştı. Şikayetvar.com adlı siteye yapılan “A101 ürünün fiyatı kasada daha yüksek çıkıyor” başlığı ile yayımlanan şikayet yazısında noktası virgülüne şu ifadeler yer aldı:

“A101 Kocaeli Derince mağaza kodu: 7420 den geçenlerde miss Arap sabunu aldık. Reyondaki etiketinde 6 küsur olan ürün, kasada 8 küsur lira çıktı. Kasiyere dedim. Fiyat güncellemesi gelmiştir dedi. Ayın 12 sinde Nestle Müsli aldık. Reyondaki fiyat 10 küsur. Kasada fiyat 12.75 lira çıktı. Yine sorduk. Şu an etiketi basılıyor dedi. Bu 1 değil. 2 değil. Birkaç kişi de etiket ve kasa arasındaki böyle fiyat farkından bahsediyor. Açıkçası mide bulandırıyor. A101 kendine gel. Fişimizin ve ürünün reyon fotoğrafını ekliyorum.”

16 Eyl 2020 - 10:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

osman - Çözüm kolay,etiketi fotoğraflayıp,fişi ile beraber, savcılığa nitelikli dolandırıcılıktan,maliyeye usulsüz etiket düzenlenmekten,suç duyurusunda bulunun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 10:40
03

Özgür - Çalışanlar zor şartlarda çalışıyorlar..bence normal

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 10:40
02

dila55 - Doğru benim başıma da geldi .ton balık 12,99 lira diye aldım. Fişe baktığımda meğer 24 tl ödemişim mutlaka fişlere bakın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 10:40
01

Cüneyt Türk - ah be kardeşim ben bunu her hafta karşılaşıyom birde hiç bir şey olmamış gibi sırıtıyorlar.denetim yok herkes kafasına göre takılıyor e nede olsa kimin yandasları sadece a101 de değim bim de aynı hakmar da aynı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 10:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler