Eşiyle birlikte Koronaya yakalanmıştı “Koronavirüsü yenmeyi başarıyoruz”

Gölcük’ün sevilen isimlerinden Nedim Adanur ve eşinde koronavirüs tespit edilmişti. Adanur çifti Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Nedim Adanur ve eşi ilgili sevindiren haber geldi. Nedim Adanur, “Nefes almanın en kadar güzel olduğunu yeniden fark ettik” ifadelerini kullandı.

Seka Devlet Hastanesinde eşi ile birlikte tedavi gören Nedim Adanur “Zaten hastalığımızın en yoğun dönemi olduğundan pek çok telefona bakamadım. Arayan, soran, mesaj atan, sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini sunan tüm dostlardan Allah razı olsun. Çok şükür bugün eşimle birlikte çok iyiyiz. Allah şükürler olsun ki koronavirüs denilen illeti yenmeyi başarıyoruz. Gölcük ve Kocaeli halkından ricam lütfen evden çıkmayın” dedi.

“Eşim ile birlikte öldük öldük dirildik nefes almanın ne kadar güzel bir şey olduğunu yeniden keşfettik” diyen Adanur, “Tekrar söylüyorum bana bir şey olmaz demeyin evde kalın, böyle bir illeti Allah düşmanımıza bile vermesin. Benimle ve ailemle birebir ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Bir parantez açacağım Cengiz Sarıbay ve Muhip Kanko hocama binlerce kez teşekkür ederim. Hastane çok yoğun. Sağlıkçı kardeşlerimiz, doktorlar yoğun mesai harcıyorlar. Her şey dört dörtlük değil elbet hizmette aksamalar oluyor falan ama Allah sağlık personelinden ve doktorlardan razı olsun.” diye belirtti.

29 Mar 2020 - 18:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

H.Yılman (Stratejist) - Çok değerli dostum, kardeşim Nedim ADANUR' ile saygıdeğer eşi, yengemizin hasta olduğunu kendisi ile tesadüfen bir mesajlaşma vasıtasıyla öğrendim. Önce hayret ettiğimi ve şaşırdığımı söylemem gerek. Oysaki bir çok ortak dostumuz var. İnsan bir haber vermez mi..? İşte bu çerçevede; sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini sevinçle öğrenmiş bulunuyorum. Çok kıymetli dostum, kardeşim Nedim ADANUR' a ve değerli eşine bir kere daha GEÇMİŞ OLSUN diyor; en kısa sürede arzulanan sağlığına kavuşmalarını Yüce MEVLAM' dan niyaz ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 18:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler