“Erol Köse’nin ismi kongre merkezine verilebilirdi”

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Eğer bu kent için önemli bir kişi olan Erol Köse’nin ismi verilecekse kongre merkezine verilebilirdi.

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, partisinin il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Nazlıgül, “İnşallah Güney Amerika gibi festivaller ülkesi ve şehri olmayız. Tamam bir festival yapılıyor güzel ama bunun duyurusu yapılan afişi bari güzel yapsaydınız. Bu afişin festivali falan tanıttığı yok. Şarkıcı İrem Derici sanki sucuk ızgarasının başında duracakmış gibi görünüyor. Afişin üzerinde tarih yok, bir şey yok. Sadece sucuk yapacağız karnınızı doyuracağız yazıyor. Bu festival konusunda afiş meselesinin bu şekilde olmasını eleştiriyorum” ifadelerini kullandı.

‘GEÇİDİN İSMİ DEĞİŞTİRİLMEMELİ’

Nazlıgül açıklamasını, “Erol Köse’nin bir açıklaması oldu. Kendi partim beni düşünmedi AK Parti düşündü diye. Ancak bugün onun ismini değiştirmek çok akıl kârı değil diye düşünüyorum. Sonuçta suikasta uğramış bir gazetecidir Çetin Emeç. Yani bu üst geçidin isminin değiştirilmemesi gerekir diye düşünüyorum. Eğer bu kent için önemli bir kişi olan Erol Köse’nin ismi verilecekse kongre merkezine verilebilirdi. Orada bir salona verilebilirdi” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

18 Oca 2020 - 15:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Tarafsız41 - Bence hiç bir yapıya gazeteci politikacı vs ismi verilmemeli şuraya bak ismin kaldırılması bile dokunuyor insanlara .Bir üst geçitte ismin olmuş bir kongre salonunda ismin olmuş bence hiç bir şey ifade etmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 15:55
01

Haydar - ben izmitli olarak söyle duyorum bu adamın ahhi gitmiş vahhi kalmış bide abi bağlaniniyomu abi merakediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 15:55


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler