"Erken seçime ihtiyaç var mı?"

Erken seçim tartışmalarına ilişkin son anket sonuçları yayımlandı

"Erken seçime ihtiyaç var mı?"
"Erken seçime ihtiyaç var mı?"
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Ekonomi Araştırma 'Türkiye'de erken seçime ihtiyaç var mı?' sorulu bir anket yaptı.

Katılımcılara erken seçimin gerekli olup olmadığını soruldu. Halkın %32,8 gerekli olduğunu düşünürken, %61,2 gerekmediğini belirtti.

Katılımcıların %6’sı bu konu hakkında fikirlerinin olmadığını ya da cevaplarının olmadığını belirtti.

TÜRKİYENİN EN ÖNEMLİ SORUNU NE?

Katılımcılara Türkiye’nin en önemli sorunu sorulduğunda “ekonomi”nin %40,4 ile açık ara farkla en önemli sorun olarak nitelendirildiği görüldü. “Ekonomi”yi %16,3 ile aslında yine ekonomiyle doğrudan ilişkili olan “işsizlik” takip etti.

01 Tem 2020 - 22:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Cemal - Ne gerek var . Gram altın 400 tl ye dayandı, euro 7.5 , dolar 6.5 , sterlin 8 tl ye dayandı. İşsizlik yüzde 10/15 minimum. Üniversite sınavına 2.7 milyon giriyor . Bunların 10 bin civarı yüksek seviyede. Üstü mezun olduğunda iş bulma şansını araştırın . Bulursada asgari ücretin kaç tl üstü oluyor. Bu tabloda gayet her şey harika . Ne seçimi ? İşsizlik seviyesi çok iyi, hak, hukuk , adalet sistemi harika. Kadın , çoçuk taciz, tecavüz , cinayetler sıfırlandı. Asgari ücret harika . Her ailede herkes süper maaşlar alıyor. Bide hala erken seçim tartışması yazılıp çiziliyor. Devletin müteahhide yaptırdığı işler harika . Önümüzdeki 20/30 yıl 150/200 milyar dolar müteahhitlere para ödiycez harika köprüler, havaalanı , hastaneler yapıldı. Birde erken seçim mi ? Ne alaka ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 22:40
02

GAZİ. - ilk seçimde milliyetçi imanlı inaçlı bu milletimiz sarayın saltanıtına son verip bunları sandığa gömecektir.Adalet işte o zaman milletimiz tarafından tesis edilmiş olacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 22:40
01

Izmitli - Olsa ne olucak emekliler isciler zam olmasi gerek sart ama tayibi kimse yikamaz kardesim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 22:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler