Erdoğan’dan tepki çeken sözler: Libya’da birkaç tane şehidimiz var

Libya'daki şehit haberini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, İzmir'de otoyol açılışında duyurdu. Erdoğan "(Libya'da) Birkaç tane şehidimiz var. Ama birkaç tane şehidimizin karşılığında 100'e yakın lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Şehitler tepesi boş kalmayacak" dedi.

Erdoğan’dan tepki çeken sözler:  Libya’da birkaç tane şehidimiz var
Erdoğan’dan tepki çeken sözler:  Libya’da birkaç tane şehidimiz var
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de Kuzey Ege Otoyolu açılışında yaptığı konuşmada, Libya’da bir kaç şehidin olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Libya’nın meşru Başbakanı ile yönetimiyle masaya oturduk, imzaları attık… Biz gayrimeşru Hafter’e karşı, ücretli, lejyoner Hafter’e karşı biz orada yönetici, kahraman askerlerimiz ve Suriye Milli Ordusu’ndan ekiplerimizle beraber oradayız. Mücadeleyi orda sürdürüyorlar. Tabii birkaç tane şehidimiz var. Ama birkaç tane şehidimizin karşılığında da 100’e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Kardeşlerim, şunu hiçbir zaman unutmayacağız; Şehitler tepesi boş kalmayacak” dedi.

Erdoğan, bu açıklamasıyla ilk kez Suriye Milli Ordusu’nun (SMO) Libya’daki varlığından bahsederken, Libya’daki şehitlerin ne zaman, nerede şehit düştüğüne ilişkin ayrıntı vermedi.

Erdoğan, Libya’da şehit olduğunu belirttiği askerlerin uyruklarını ya da isimlerini açıklamadı.

ARAP MEDYASI DA DUYURDU

Al Arabiya’daki habere göre, 3 üst düzey Türk yetkilisi ve Suriyeli bir çevirmen Trablus limanına düzenlenen roketli saldırıda hayatını kaybetti.

Sosyal medyada ise Erdoğan’ın sözlerine tepkiler geldi.

22 Şub 2020 - 22:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

hasanca - bir kaç tane şehit...
bir kaç tane patates...
bir kaç tane karpuz...
bir kaç tane salatalık...
diye uzar gider liste... değil mi?
sizin için iş bu kadar basit işte. siyasal islamcıların bilinçaltı işte böyle işliyor. kelle misali. yazıklar olsun ülkeme bu durumu yaşatanlara...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
08

Abdülhamit Han - Garibanların çocukları şehit olurken sen çocuklarına en kutsalımız olan askerliklerini yaptırtmadın gece yastığa başını koyunca acaba rahat uyuyormusum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
07

Ersoy Kandemir - Her şehit canımızdır,şehitlerimizle ilgili konuşurken herkesi daha dikkatli olmaya davet ederim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
06

Cemal - Yorumlara bakılırsa halkın hiç desteği yok gibi gözüküyor. Ama girdiği seçimlerde 50 % ye yakın oy alıyor. ülkemizde yaşayan her iki kişiden biri oy atıyor. Kalan 50% de dağınık oy oranında. Demek ki doğruyu yapıyorki 18 yıldır halk iktidarı tek başına vermiş. Çoğu konuda düşüncelerini yanlış bulsamda , toplumun çoğunluğuna hitap ediyor. Bu düşüncesi ve ifadeside yanlış . Ama kazanıyor mu ? Evet kazanıyor. 70 yaşına gelmiş kişilerin ülkeyi ve partileri yönetmesini doğru buluyormuyum ? Tabiki bulmuyorum. 55 yaşından sonra ne iktidarı , ne partileri yönetmesinler. 22 -23 yaşından 55 e kadar 20 yıl gayet güzel yaşlar. Ama koltuğa oturan bırakmak istemiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
05

cem - Keske o birkac sehidin icinde oglun olan bilalin de ismi olsaydi. O zaman boyle konusabilir miydin acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
04

GAZİ. - Arkadaşlar en çok üzüldüğümüz nedir biliyormusunuz tayyip erdoğan vatan millet bayrak deyip aslan gibi 2 oğlunada askerliklerini yaptırtmadı ya bunu millet olarak hazmedemiyoruz.kabullenemiyoeruz yanlış ise yanlış deyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
03

Ali - Suratında Nur kalmadı artık yaptığın yanlışlaradan dolayı aaahhh alıyorsun beddua alıyorsun kakavana istenmiyorsun artık defol git

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
02

Cumhuriyet - Sayın diyecem ama artık dilim varmıyor.Recep Bey ülke içindeki zor durumunu bir olağanüstü durum ile geçiştirmenin peşinde işe yarar mı?Yaramaz.Abdülhamitçi bir dış politika ile geleceğimiz yer en fazla burası.Suriye de Libya da Akdeniz de duvara tosladık yada toslamak üzereyiz.Hala Abdülhamit güzellemesi yapanlar Abdülhamit in ne halt biri olduğunu tarafsız tarihten öğrenebilir.Kıbrıs nasıl elden gitmiş,Balkanlar nasıl kaybedilmiş vs vs.Abdülhamitçi bir dış politika ve Abdülhamitçi ve İhavancı bir Erdoğanla daha çok şehit verir ama ülke çıkarına hiç bir şey elde edemeyiz.Kısacası bir kaç şehit verebelirz Erdoğanın deyimi ile.Yazık ki ne yazık olacak bu ülkeye..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15
01

Arkadaş - Kendisi bu ülkenin felaketi olurken bir sürü gariban bu ülke için canını hiçe sayıyor.Bakın gariban diyorum.Kendisi bir abd bir rusya diye dolanırken,beni delikten aşağıya süpürmeyin diyerek dolaşırken bir sürü ana bir hiç uğruna evlatsız kalıyor.Sen Erdoğan bu ülkeye ihanet ediyorsun sırf iktidarını koruyabilmek için.Bir kaç şehit ,onlar senin umurunda değil..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:15


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler