Erdoğan üniversiteye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingden sonraki durağı Kocaeli Üniversitesi olacak

Erdoğan üniversiteye gidecek
Erdoğan üniversiteye gidecek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Koruma Şirketler Grubunun sahibi Arası ailesi tarafından anneleri Semahat Aracı’nın adını yaşatmak için Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Kampüsünün Batı Yerleşkesine yaptırılan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Erdoğan’ın da katılması beklenirken Erdoğan son anda programını iptal etti. Mitingin ardından Erdoğan üniversiteye giderek hem merkezi gezecek hem de Hülagü’yü ziyaret edecek.

Koruma Şirketler Grubunun sahibi Aracı ailesi tarafından anneleri Semahat Aracı’nın adını yaşatmak için Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Kampüsü'nün Batı Yerleşkesine yaptırılan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi, açılışına Erdoğan’ın katılacağı beklentisiyle erken açıldı. Fakat Erdoğan son anda kararını değiştirdi, açılışa katılmadı. Erdoğan mitingin ardından merkezi ziyaret edecek. Bu nedenle protokol ekibi üniversite ekibine göre program hazırladı. Gazanfer Bilge Bulvarı üzerine elli metre aralıklarla onlarca polis dizildi. Elli metre aralıkla polis zinciri Umuttepe Kampüsü’ne kadar devam ediyor. Saatlerdir Erdoğan’ın Kocaeli’ye gelmesini bekleyen polisler güneşin altında dikiliyor. Şu anda kürsüde olan ve Kocaelililere hitap eden Erdoğan hem bugün açılışı yapılan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’ni gezecek hem de ikinci dönem rektörlüğe seçilen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü tebrik edecek.

19 Mar 2019 - 17:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

koluman - samicim ne oldu diploma konusu seni rahatsız etmiş gibi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 17:39
04

Sami Taşdemir - Hatice Kandar ve Seko isimli arkadaşlar, Allah aşkına ne bu hazımsızlık ? Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Çünkü seçilmiş Cumhurbaşkanı. Saygı duymazsanız kendi öfkenizde boğulur gidersiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 17:39
03

koluman - samicim ne oldu diploma konusu seni rahatsız etmiş gibi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 17:39
02

Hatice Kandar - Bence de gitsin, böylelikle diploma tartışmalarına da son verebilir. Bu arada yazınızdaki yazım hataları dikkatim çekti de, daha dikkatli olamaz mısınız acaba? Yorumumun yayımlanmasına etken olmaz umarım bu eleştiri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 17:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler