Emeç’in ismi silindiği için teşekküre gittiler

İzmit Yeni Doğan’da Çetin Emeç üst geçidinin yıkılmasının ardından yapılan yeni köprüye önce Erol Köse daha sonra da Yeni Doğan üst geçidi ismi verilmişti

Emeç’in ismi silindiği için teşekküre gittiler
Emeç’in ismi silindiği için teşekküre gittiler
Haber albümü için resme tıklayın

Çetin Emeç Köprüsünün yıkılarak, hemen birkaç metre ilerisine yapılan yeni üst geçide eski İzmit Belediye Başkanı Erol Köse’nin isminin verilmesi Kocaeli gündeminde uzun süre tartışılmış, basının şehidinin isminin kaldırılması ulusal gündeme konu olmuştu. Erol Köse’nin de baskılara dayanamayarak vazgeçmesinin ardından, bu köprüye bir gecede Yeni Doğan üst geçidi ismi verildi.  Çetin Emeç’in isminin geri verilmemesinin ardından ise muhtar soluğu büyükşehir başkanı Tahir Büyükakın’ın yanında aldı.

D-100 Karayolu İzmit ilçesi Yeni Doğan Mahallesi mevkiinde inşa edilen yeni yaya üst geçidine “Yeni Doğan Üst Geçidi” ismi verildi. Mahallelerinin isminin üst geçide verilmesinden memnuniyet duyan Yeni Doğan Mahallesi Muhtarı Ergün Mencik ve azaları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ta hazır bulundu.

02 Mar 2020 - 12:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler