Ekipler Mehmet Ali Paşa Camii’nde!

Kocaeli Valiliği’ne bağlı ekipler, Mehmet Ali Paşa Camii’nde hasar tespiti yapmaya gitti. Yanında daha büyük bir cami yapılan Mehmet Ali Paşa Camii için çıkacak raporda ne yazacağı merak konusu

Ekipler Mehmet Ali Paşa Camii’nde!
Ekipler Mehmet Ali Paşa Camii’nde!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan Mehmet Ali Paşa Camii’nin yanında dev bir cami inşaatı daha devam ediyor. Eski caminin yıkılması için hasar tespiti isteniyor. Edinilen bilgilere göre Kocaeli İl Müftülüğü, Kocaeli Valiliği'nden Mehmet Ali Paşa Cami'nin hasarlı olduğu konusunda rapor talep etti. Valiliğe bağlı ekipler, bugün öğleden sonra camiye giderek incelemelere başladı. Buradan çıkacak rapora göre eski cami yıkılacak, ibadetler yeni camide yapılacak.

22 Eki 2019 - 15:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Paşalı - Biz camimizden memnunuz. Eski cami yeni yapılan camiden hiç yoksa 10 kat sağlamdır. Boş yapmayın. Devletin memurunu boş işlerle uğraştırmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 15:47
04

Abdullah Kaya - Sebahattin Aydın kardeşim yapılan yeni Cami mevcut Camiden küçük
Haberde büyük deşmişsiniz o ifade yanlış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 15:47
03

Abdullah Kaya - Sebahattin Beyciğim yapılan Cami mevcut Camiden çok küçük
Haberde büyük demişsiniz bu yanlış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 15:47
02

İZMİTLİ - Yeni Yapılan Mescid-i dırarı yıkın. Fitne camisini Uzun yıllar Kocaeli ve Mehmetali Paşada hizmet veren Eski cami sapasağlam. Lüzumsuz yere yapılan yeni cami daha fazla israf olmadan yıkılsın Paşada fitne böylece bitsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 15:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler