Derince’ye 110 milyon liralık yatırım!

Başkan Tahir Büyükakın, Kocaeli’nde dokuz millet bahçesi yapacaklarını dile getirirken bu sayede 2,5 milyon metrekare yeşil alanı kente kazandıracaklarını söyledi. Büyükakın ayrıca, Derince ilçesine 110 milyon liralık altyapı yatırımı yapılacağını kaydetti

Derince’ye 110 milyon liralık yatırım!
Derince’ye 110 milyon liralık yatırım!
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Derince’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk ve beraberinde ki heyetle ilk olarak AK Parti Derince Kurucu İlçe Başkanı Adnan Balcı’nın babası Muzaffer Balcı’nın hayata gözlerini yumması nedeniyle taziye ziyaretinde bulunan Başkan Büyükakın, önceki dönem meclis üyeleri Kadir Bayrak ve Fahrettin Karakoyun’un yanı sıra Reşat Mamik’i de ziyaret etti. Bölgede ki esnafları da ziyaret ederek bereketli işler dileyen Başkan Büyükakın, Derincelilerle bol bol hasbihal etti.

“2,5 MİLYON METREKARE YEŞİL ALANI KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

Derince’nin altyapısının yenilenmesinin yanı sıra eski stadyum bölgesine yapılacak Millet Bahçesi’ne kadar birçok alanda hayata geçecek hizmetlere teşekkür eden esnaf ve vatandaşlara, “Milletimizden aldığımız güçle eserlerimizi bir bir kentimize kazandırıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak bizler şehrimizin tamamında dokuz Millet Bahçesini hayata geçireceğiz. Bu sayede 2,5 milyon metrekare yeşil alanı daha Kocaelimize kazandırmış olacağız. Çocuklarımız ve gençlerimize emanet bırakacağımız şehrimiz adına çok önemli bir kazanım olacak. Bizler daha yeşil ve daha yaşanabilir Kocaeli için çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.

110 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPACAĞIZ”

Derince’nin altyapısına da neşter vurulacağını da ziyaretlerinde dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “İSU Genel Müdürlüğümüz kademeli olarak ilçemizde alt yapı yenileme çalışması yapacak. Bu noktada Körfez ve Derince ilçelerimizde 110 milyon TL’lik alt yatırımı yapacağız. Böylelikle alt yapıda çok önemli bir hizmeti de gerçekleştirmiş olacağız. Özellikle gürültü kirliliğini önlemek için otoban kenarında kuracağımız gürültü bariyerlerini de bu yıl içerisinde tamamlayacağız” açıklamasını yaptı. Belediye işi gönül işidir diyerek vatandaşların kendilerine gösterdiği büyük teveccüh içinde, “Bizim en büyük gücümüz hemşehrilerimizin bize güvenidir” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, “Halkımızın bize verdiği bu emanetin hakkını vermek için tüm ekibimizle ve teşkilatlarımızla birlikte çok çalışıyoruz” dedi. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

05 Tem 2020 - 12:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Alinail - Tranvay kurucesme ye ne zaman gelecek neden israrla yapmıyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 12:52
01

İsimsiz - Ya bu derincede neden hersene bu altyapı sorununu görüyoruz birilerine paramı yediriliyor. Köstebek yuvasına döndü heryer...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 12:52


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler