Derince Pazarı TAŞINACAK!

Derince Çenesuyu’nda her hafta salı günü kurulan semt pazarı taşınacak. Çenesuyu Pazarı artık Millet Bahçesi’nin yanında hazırlanacak pazar alanında hizmet verecek

Derince Pazarı  TAŞINACAK!
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, TV 41’de Abdullah Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu Güne Merhaba programına konuk oldu. canlı yayında yöneltilen soruları yanıtlayan ve projelerini açıklayan Zeki Aygün, salı günleri Derince Çenesuyu’nda kurulan pazar alanının taşınacağını açıkladı. Aygün şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız sürprizlerini yaparken bizim de haberimiz olmuyor. Ben size şunu söyleyeyim en büyük sürpriz bizim Millet Bahçesi oldu. Eski stadımızın orada yapılaşma olacaktı, buna izin vermedi ve Millet Bahçesi inşa edilmesini istedi.

ZAMANI BELLİ DEĞİL

Millet Bahçesi’ni vatandaşların talepleri ile şekillendireceğiz. Düğün salonu, çarşı merkezi, spor salonu ve salı pazarı Millet Bahçesi’nde entegre olacak. 30-40 dönüm alana bunları yerleştireceğiz. Millet Bahçesi’ni Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapacak. Biz sadece bölge insanımızın istediklerini oraya monte ettireceğiz. Bu Ağustos’ta, Eylül’de, Kasım’da kazma vurulacak sözünü vermem doğru olmaz. En erken şekilde vurulması için takipçisi olacağız.”

19 Mar 2019 - 10:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler