Denetimsiz ATV’ler illallah ettirdi!

Özellikle hafta sonu binlerce kişiyi misafir eden Kartepe’nin yüksek noktalarında ATV adı verilen araçların oluşturduğu trafik yükü tatilcilere zor anlar yaşatıyor

Denetimsiz ATV’ler illallah ettirdi!
Denetimsiz ATV’ler illallah ettirdi!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kartepe’de zirveye çıkış yolunda şikayetler artmaya başladı. Çoğunlukla hafta sonu ve tatil günlerinde Kartepe’ye çıkış yolu vatandaşlar için işkenceye dönüşüyor. Binlerce vatandaşın kullandığı bu yol, bir de bölgede yine turistlere hizmet veren ATV adı verilen araçların trafiği yavaşlatmasıyla çekilmez hal alıyor.

Son dönemlerde ATV araçlarından şikayet artıyor. Olası kazaların önüne geçilmesi için işletmelerin kiraladığı bu araçlara denetim getirilmesi isteniyor.

18 Ağu 2019 - 09:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mücahid YILMAZ - Kartepe çıkışında atv araçları anayoldan ilerlemiyor hiç bir zaman.
Ben maşukiyede oturuyorum. Yolda en fazla 50 metre ilerlerler.
Atv araçlarının otoparktaki vaziyetini değil de gerçekten yolu yavaşlattığı halde ki resmini koysaydınız bizde görürdük. Sipariş haber.
Asıl trafiği yavaşlatan yol kenarlarını otopark sanan 34 plakalı yerli turistlerimizdir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 09:28
01

Servis Ticari - Devlet nerde vergi versinler trafik denetim yapsın ceza kessin ticarilere kesmesini biliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 09:28


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler