Cündioğlu, Çayırova’da akan kimyasalı sordu!

Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşım yapan Felsefeci yazar Dücane Cündioğlu Çayırova’da bulunan Küçük Vadi tesisindeki dereye karışan kimyasal atıkların kaynağını sordu

Cündioğlu, Çayırova’da akan kimyasalı sordu!
Cündioğlu, Çayırova’da akan kimyasalı sordu!
Haber albümü için resme tıklayın

Felsefeci yazar Dücane Cündioğlu sosyal medya hesabı aracılığıyla Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci zamanında yapılan ve belediyeye ait olan Küçük Vadi’deki Çağdaşkent Mesire Alanı’da bulunan dereye karışan kimyasal atıkları sorarak “Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir mesire alanının içindeki Küçük Vadi’de dereye karışan bu kimyasal atıkların kaynağı nedir? Acaba derenin üst tarafındaki fabrikalar mı? Bu sorunun yanıtını bilmiyorum, bilenler yanıtlasın, yetkililer de lütfen gereğini yapsın!” yazdı. Paylaşımın altına yorum atan Çayırovalı vatandaşlar, Çayırova’nın zehir yuvası olduğunu ifade ettiler.

10 Nis 2020 - 09:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kocaeli’nin derelerini siz gazeteciler şu ilin eski bakanı yeni milletvekili başta olmak üzere tüm vekillerle bir gezin,OSB yönetim kurullarında görev alan valilik yetkililerine bir sorun bakalım neyin nesiymiş bu,Başiskeleden Dilderesine küçük bir bakış atsanız yeter!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 09:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler