Çöpteki bayrağı çıkarıp duvara asan temizlik işçisi ödüllendirildi

Darıca ilçesinde temizlik görevlisi olarak görev yapan 45 yaşındaki Mümin Erikçi’nin çöp konteynerine atılan Türk bayrağını alıp öptükten sonra bahçenin tel örgülerine asması duygu dolu anlar yaşattı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bayrak hassasiyeti nedeniyle temizlik işçisini ödüllendirdi.

Darıca ilçesinde temizlik görevlisi olan Mümin Erikçi (45) çöp konteynerine atılan Türk bayrağını alıp öptükten sonra hemen yan tarafında bulunan bahçenin tel örgüsüne astı. O sırada yoldan geçen CHP Darıca Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak tarafından fotoğraflanarak sosyal medyada paylaşılan bu anlar görenleri hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı.

“MİLLETİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan görüntünün ardından temizlik görevlisi Mümin Erikçi’yi makamında ağırlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bayrak hassasiyeti nedeniyle Erikçi’yi ödüllendirdi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada, "Temizlik görevlisi arkadaşımız, bölgesinde çalışırken, üzülerek söylüyorum, ilgisiz bir vatandaşımız maalesef bayrağımızı çöpe atmış. Sağ olsun kıymetli personelimiz, hassasiyetiyle beraber bunu orada görmesi, milli ve manevi değerlere sahip olması nedeniyle bayrağımıza sahip çıkması nedeniyle Darıca halkı ve milletim adına teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi olarak böyle güzel yürekli personelle çalışmaktan ayrıca mutlu olduğumuzu ifade ediyorum" dedi.

25 Eyl 2020 - 10:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler