Çocuklara kısıtlama!

Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamayla Korona virüs tedbirleri kapsamında, çocukların market ve pazar yerlerine alınmamasına karar verildi

Çocuklara kısıtlama!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Valiliği Korona virüsle mücadelede alınan yeni kararları açıkladı. Açıklanan kararlara göre Korona virüs tedbirleri kapsamında, vatandaşların market ve pazar yerlerinde çocuklarıyla dolaşmasına engel olmak amacıyla, çocukların market ve pazar yerlerine alınmamasına karar verildi.

29 Mar 2020 - 17:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bünyamin - neden daha işin başında bu karar alınmadı. sorsan susuyorlar cevap veremiyorlar. çocuklarımız ilkbaşta risk altında değildi de limdi neden risk altındalar açıklayın bkkalım "sözde beyin takımı??????"

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 17:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler