CHP’li başkanlar bir videoda buluştu: Bir Tanesin Türkiyem

CHP’nin 11 büyükşehir belediye başkanının yönettikleri şehirlerden diğer büyükşehirlere ulaştırdıkları sözleri bir videoda birleştirildi. Başkanlar “Bir Tanesin Türkiyem” dedi

CHP’li büyükşehir belediye başkanları şehirlerinden çektikleri videoyla diğer CHP’li büyükşehir belediyesine ulaştırdıkları sözleri tek videoda birleştirildi. CHP’li başkanların sosyal medya hesabından paylaştığı video, dakikalar içinde milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Videoda sırasıyla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve yönettikleri şehirlere yer verildi. Her bir başkan, başka bir şehir üzerine atıfta bulunarak sözü diğer başkana bıraktı.

24 May 2020 - 01:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Cem_cem - akpli hırsızları çıldırtacak bir çalışa olmuş. elinize sağlık. takkeli firavunların ve dinci yobazların sonunun yaklaştığını müjdeleyen bir çalışma. tebrikler.... 5 adet maskeyi dağıtmayı beceremeyen bir zihniyetin bu ülkeye vereceği hiçbir şey olamaz zaten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 01:06


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler