Büyükşehirde görev değişikliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişikliği yaşandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi görevini bıraktı. Bilgi'nin yerine ise bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler Şube Müdürü olan Şemşettin Yıldırım geldi.

ŞEMSETTİN YILDIRIM KİMDİR?

Şemsettin Yıldırım 1977 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Sivas'ta tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden 1999 yılında Biyolog unvanıyla mezun oldu. 2001 yılında Devlet Memurluğu sınavını kazanarak Kilis Sağlık Müdürlüğü'ne Biyolog olarak atandı. Sırasıyla Kilis, Kütahya ve Bilecik'te Halk Sağlığı Laboratuvar Müdürlükleri yaptı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalında yüksek lisans programını tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan Yıldırım halen Yönetim Bilişim Sistemleri programında öğrenimini sürdürmektedir.

GÖREV ALDIĞI YERLER

A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olarak Sağlık Bakanlığı’na bağlı Sağlık Tesisleri’nde görevlerde bulundu. İnsani yardım konularında gönüllü aktivist olarak saha çalışmalarında bulunan Yıldırım, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda başkanlık ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

25 Şub 2020 - 13:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Nikomedyali - Ali bey nasil memur olmuştu?özel kalem de iki yıl muhabbetiyle memur olmuştu da ondan sonra müfettişler bunları bulup görevden alinmalarini falan istemiş olabilirler mi acaba?eğer öyleyse memurluğundan da iptal edilmesi söz konusu olabilir mi?belki de kpss ile memur olmuştur bilemiyorum olmaz diye bişey yok ,:)))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:47
05

cem - yerinde bir değişiklik. ali bilginin daire başkanı olduktan sonra sebepsiz ve haksız bir zenginleşmesi var mı yok mu bunun da araştırılması lazım. kamuoyunun bunu da bilmeye hakkı var. netice de orası bir kamu kurumu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:47
03

Arif BODUR - ...Şemsettin Bey,liyakati ve çalışma azmi ile verilen her görevi başarıyla yerine getirecek özelliktedir...Allah yardımcısı olsun...Görevinde üstün başarılar dileriz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:47
02

çollo - görevden alma yetmez kadrosunuda almalılar millete az ızdırap olmadı bir tane seven varmıdır kendisini acaba personelden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:47
01

Bilgi evi - Ooooo şimdi bu bilgievi akademi lisenin Dilovali yalaka sorumluları pardon sorumluları o kadar Ali bilgi beye yalakalık yaptı hepsi boşa mı gitti şimdi de Şemsettin Yıldırım'a yalakalık yaparlar yuzsuzler ne de olsa babalarinin torpili ile girmişler işe, Amman Şemsettin bey Dilovası'ndaki yalakalara dikkat.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler