Büyükakın’dan kutlamalarda fırça

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şampiyonluk kutlamalarında Hodri Meydan tribün liderlerine söz verilmediğini belirterek kendi konuşmasını kısalttı ve Hodri Meydan taraftar grubuna konuşma hakkı verdi

Büyükakın’dan kutlamalarda fırça
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor şampiyonluk kutlamaları kapsamında bugün Maide Restoran’da basın mensuplarına yemek verildi. Yemek sonrasında konuşması sırasında Hodri meydan tribün liderlerini sahneye çağıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu sözleri kaydetti: “Cuma günü yürüyüş yolunda program yaparken de söyledim bu takımın başarısıyla ilgili alkışı hak eden kişi kurum varsa o da hodri meydandır.

“ŞAMPİYONLUĞUN YEGANE MİMARİ HODRİ MEYDAN”

Kimse başarıyı sahiplenmesin herkesin çok emeği var ama onlar bu takım başaramaz dendiğimde de bu tribünde de hep oldular. Yağmurda çamurda sadece başarıda değil başarısızlıkta da takımın yanındaydılar. Bu şampiyonluğun yegane mimarı hodri meydandır. O yüzden onlara söz vermemek haksızlıktır. Ben konuşmamı kısaltıp onlara söz vereceğim.

Hodri Meydan Tribün Lideri Ferhat Uzun: “Başkanımız bizim için söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Biz bir aileyiz. Kocaelispor çok büyük bir camia. Başkanımız geldiği günden beri kara bulutların kalktığına inandık. O sene bu sene bundan sonra her sene inancıyla yola devam edeceğiz.

“GECE GÜNDÜZ MÜCADELE ETTİK”

Başkanımız, o bize hep bir ağabey oldu. Biz bu şehirle beraber gece gündüz demeden mücadele ettik biz bir aile olduk. Bundan sonra layık olduğu yere gelmesini Ümit ediyorum.”

Uzun’dan sözü alan Başkan Büyükakın şu ifadeleri kullandı “Kocaelispor’a emek veren tüm arkadaşlarımıza, yöneticilerimize, futbolcularımıza, teknik heyete teşekkürü borç biliyoruz. Bundan sonra zor bir yola başlıyoruz. Kocaelispor için yapılması gerekenler bundan sonra çok gazla. Kocaelispor’un kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor.

“SOSYAL TESİS İMKANI OLAN BİR BİNA”

Kulübe bir bina yazdım, çok daha güzel bir bina ve saha lazım. Oradaki otopark çalışması için çalışmalara başladık. İnşallah tüm taraftarlarımız çok rahat bir şekilde mallara gidecekler. Şu anda Brunga tesislerini kullanıyorlar bir demeden Kocaelispor’a veren Şener başkanımıza teşekkür ediyoruz. Orası bir süre daha idare edecek. Süper lige hazırlanan bir takım için çok daha güzel sosyal tesis imkanı olan bir bina yapacağız.

“ULUSLARARASI BAŞARILARA İMZA ATACAK”

Alt yapının güçlenmesi, ekonomik bağımsızlığını kazanması ve bir kişi ya da kurumun himmetine muhtaç olmaması, yolumuzun buradan geçtiğini hatırlatmak istiyorum. Şampiyon şehrimize hayırlı olsun bu kupayı hak etmiştik. Doğru adımlar atılarak Kocaelispor kendi ayakları üzerinde durarak süperlige çıkarak, kalarak Kocaelispor süper lige çıkınca önce ulusala sonra uluslar arası başarılara imza ayacak. Derince de süper lige çıkınca bu kentin spor başarısı artacak. Basketbolda da voleybolda da bu kent bir spor kenti olacak. Arkamızdaki Körfez’de yelken ve kürek sporlarının yapıldığı, dağlarında kayak yapıldığı tam bir spor şehri olacağız. Ama bu Kocaelispor’la taçlanacak. Bir kez daha şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum.”

12 Tem 2020 - 19:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Vatandaş - Belediye imkânları ve bütçesi batan kulüplere harcanamaz. Peki belediyelerin sporu, bilhassa futbolu desteklemesi kanun icabı mı? Yok böyle bir şey. 1580 sayılı Belediyeler kanununa göre, görevleri belli. Şöyle bir ibare var yasada: Gerektiğinde, sporu teşvik etmek amacıyla, amatör spor kulüplerine aynî ve nakdî gerekli desteği sağlar.” Dikkat edilirse, belediyelerin yardımı amatörle sınırlanmış. Hiçbir belediyenin bir futbol kulübü kurma, herhangi bir futbol kulübünün finansörü olma gibi görevlerinin olmadığını rahatlıkla görebiliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 19:49
02

Haydar - ulan bukadar patirti yapmaya ne hakkınız var ulan babanız yerimi bu sokaklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 19:49
01

tahir - Şov işi bu işler babasının parasınımı verdi bi sorun bakalım bu arkadaşa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 19:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler