Bu fiyatlarla zor ama… Pazar arabanızı ne kadara doldurursunuz?

Pazarda fiyatlar dudak uçuklatıyor. Alıcı da satıcı da durumdan memnun değil. Peki bir ailenin Pazar alışverişi ne kadara mal oluyor?

Bu fiyatlarla zor ama…  Pazar arabanızı ne kadara doldurursunuz?
Bu fiyatlarla zor ama…  Pazar arabanızı ne kadara doldurursunuz?
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Markette, pazarda fiyatlar dudak uçuklatıyor. Yükselen fiyatların ardından vatandaşlar artık sebzenin de yanına yaklaşamıyor. Fiyatların ateş pahası olduğu bu zamanda dört kişilik bir ailenin tüm ihtiyacı için ne kadar ödemeli? İşte bu sorunun cevabını sizler için araştırdık. Dört kişilik bir aile pazara giderken ne kadar götürmeli ki tüm ihtiyacını karşılayabilsin?

ORTALAMA 100 LİRA CEBİNİZDE OLMALI

Dört kişilik bir aile pazar arabasını doldurmak için ne kadar ödemeli sorusunun cevabı için Cumartesi Kapalı Pazarı’na gittik. Burada yaptığımız araştırma sonucu pazar arabanızı doldurmak için ortalama cebinde 100 lira olması gerekiyor. Bizim yaptığımız minimum ücret. Bu tabi ki tüketime bağlı olarak daha da artabilir. Bunun hesabını size bırakmak için buyurun bu haftaki pazar fiyatları;

Biber:6 lira

Kabak:6 lira

Patlıcan: 8 lira

Patates: 4 lira

Domates: 5 lira

Salatalık 7 lira

Mantar: 8 lira

Karnabahar:5 lira

Kıvırcık: 3 lira

Portakal:2.50 lira

Elma:2.50 lira

09 Şub 2019 - 11:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Her şeyi almayın - Birazı da aç gözlü müşteriler yüzünden...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Şubat 11:26
01

Her şeyi almayın - Birazı da aç gözlü müşteriler yüzünden...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Şubat 11:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler