Böyle konsere 'Can' dayanmaz

Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali kapsamında dün akşam ünlü sanatçı Fettah Can konser verdi.

Böyle konsere 'Can' dayanmaz
Böyle konsere 'Can' dayanmaz
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir belediyesi organizatörlüğünde birbirinden ünlü isimler Milli İrade Meydanı’nda İzmitliler ile buluşuyor.  Kocaeli ve Cumhuriyet Genlik Festivali kapsamında 28-29 Ekim arasında yapılan konserler dün kapanışını Fettah Can ile yaptı. Gripin’den hemen sonra saat 20.30’da sahne alan Can, sevenleri ile eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Başka sanatçıların da şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

TÜM İZMİT TOPLANDI

Yoğun katılımın olduğu alanda Can, organizasyonu düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sunmayı da ihmal etmedi. Gece boyunca duygusal ve coşkulu şarkılarla eğlenilen konser, 21.30’da son buldu.

30 Eki 2018 - 09:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler