Bölgemizde vaka sayısı düşmüyor!

Sağlık Bakanlığı, Kocael’nin de bulunduğu Doğu Marmara bölgesinde 16 Eylül itibariyle koronavirüs vaka sayısını gösteren güncel tabloyu yayınladı.

Bölgemizde vaka sayısı düşmüyor!
Bölgemizde vaka sayısı düşmüyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı yeni rapora göre Kocaeli’nin de bulunduğu Doğu Marmara bölgesinde bir günde 94 yeni vaka tespit edildi. Bölgemizde bir gün öncesine göre vaka sayısı 1 kişi azaldı. 16 Eylül verilerine göre bölgemizde 49 kişinin hastaneye yatırıldığı, 35 kişinin ise taburcu edildiği belirtildi.

18 Eyl 2020 - 09:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler