Bilgi Köprüsü Kreşi’nden Afrin’e yardım eli

İzmit Yenişehir Mahallesi Karanfilli Sokak’ta bulunan Özel Bilgi Köprüsü Kreşi, bir sosyal çalışmayla daha adını duyurdu. Afrin halkı için anlamlı bir yardım gerçekleştirdi

Bilgi Köprüsü Kreşi’nden Afrin’e yardım eli
Bilgi Köprüsü Kreşi’nden Afrin’e yardım eli
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Velilerin de destek verdiği bu organize çalışmada gıda, giysi, kırtasiye ve benzeri ihtiyaçlar kısa sürede toplandı. İtinayla paketlenip koliler halinde Afrin’e doğru yola çıktı. Gönderilen malzemelerin doğru yere ulaşacağını bilmek Özel Bilgi Köprüsü Kreşi yetkililerine ve velilere huzur verirken miniklere de yardımlaşmanın önemini anlatılmış oldu.

14 May 2019 - 10:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler