Berber ve kuaförlere covid-19 testi yapılacak!

Kocaeli’de berber ve kuaförlere Covid-19 testi yapılacak

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren berber ve kuaförlere Covid-19 testi yapılacak. Konuyla ilgili karar Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan tarafından yapılan duyuruda, “”Değerli Darıcalı kuaför ve berber esnafımız, sizin ve vatandaşlarımızın sağlığı için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde Pazartesi ve Salı günü saat 10:00-17:00 saatleri arasında kuaför, berber ve çalışanlarına Covid-19 testi yapılacaktır. Çalışanlarınızla birlikte Kurumumuza gelerek test yaptırmanız önemli rica olunur.” denildi.

01 Tem 2020 - 15:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler