Benzin ve motorine zam geliyor!

Gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında 18, benzinde 17 kuruş fiyat artışı yapıldı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 17, motorine ise 18 kuruş zam gelecek. Yapılan zamların pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

Fiyatların pompaya yansımayı devletin mayıs ayında uygulamaya başladığı eşel mobil siteminin de sona erdiği şeklinde yorumlandı. Bakanlar Kurulu, Mayıs ayı ortasında benzin, motorin ve oto gazda, petrol fiyatları ve döviz kuruna bağlı artış yaşanması durumunda, bu mallara uygulanan özel tüketim vergisinin (ÖTV), gerçekleşen artış kadar azaltılmasına karar vermişti.

Bu zamların ardından Kocaeli’de benzinin litre fiyatı 5.87 TL’den, 6.04 TL yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise 5.67 TL’den 5.85 TL’ye yükselecek.

08 Oca 2019 - 21:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir - Akp hükümeti yetkilileri her zamda açıklayasalar ya ÖTV ne kadar alındığını,toplam ÖTV gelirlerini,milletimizde maaşını yapılan zammı daha iyi anlayacaktır,niye BİRİKİM YAPAMADIĞINI ANLARLAR!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 21:30
01

Şüfer - Saltanat kısa sürdü verin çoşkuyu ne olduğunu anladınız hemde gece gündüz durmak yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 21:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler