Belediyenin sosyal tesisinde “özel” ayarında fiyatlar

Darıca Belediyesi’ne ait sosyal tesis, vatandaşa özel işletme ayarında fiyatlar sunuyor

Belediyenin sosyal tesisinde “özel” ayarında fiyatlar
Belediyenin sosyal tesisinde “özel” ayarında fiyatlar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ülke ekonomisindeki pahalılığın artması kafelere de yansıdı, dışarıda tüketilen birçok yiyecek ve içecek fiyatları oldukça zamlandı. Bu nedenle vaktini evde geçirmeye başlayan vatandaşlar, dışarıya çıktığında daha uygun işletmeleri ya da belediyenin sosyal tesislerini tercih etmeye başladı. Ancak mülkiyeti Darıca Belediyesi’ne ait Kalepark ve Mavera kafe yiyecek ve içecek fiyatlarıyla, özel işletme ayarında hizmet veriyor. Darıca Belediyesi Mavera kafenin reklamını yapıp dururken, dışarıda vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, ekonomik krizin kol gezdiği şu günlerde belediyenin mülkiyetine ait işletmenin fiyatlarını oldukça fazla buluyor. Belediyeye ait işletmelerin kişilere kiralanmasına karşı olan vatandaşlar, işletme işini de belediyelerin yapmasını ve vatandaşların maddi durumuna uygun fiyatlar koymasını istiyor.

İşte Darıca Belediyesi mülkiyetindeki kafenin fiyatları:

20 Oca 2020 - 12:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

doğan - Yuh...
İsminde bile bi güzellik yok... Birde bu fiyatlar..
Allah akıl fikir versin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 12:31


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler