Belediye ölmüş vatandaşa ceza gönderdi

Derince'nin hiç bir alt yapı almayan mahallelerinden olan ve ormanlık alanla bitişik bulunan Fatih Sultan  Mahallesi'nde besicilik yapan besiciler, Derince Belediyesi'nin kendilerine uygulamış olduğu baskılardan oldukça rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Uzun yıllardır besicilik yapan vatandaşlar; belediye başkanının seçim öncesi 'size yer göstereceğiz' demesine rağmen yer göstermediğini ve kendilerine baskı yaparak 'Ne haliniz varsa görün' muamelesi uyguladığını, canı sıkıldıkça zabıta ekiplerini göndererek ceza kestirdiklerini söylediler. Derince Belediyesi zabıta ekipleri Fatih Mahallesi'nde ikamet eden ancak 4 yıl önce hayatını kaybeden İsmail Kale adında ki vatandaşa ceza tebligatında bulundukları, İsmail Kaba'nın yakınları ise 'bu şahıs hayatını kaybetti' demesi üzerine tebligatı geri aldıkları belirtildi.

İLGİSİ OLMAYANA DA CEZA KESTİLER

Kendi adına hiç bir kayıtı olmayan Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Huluse Dölen isimli bir kadına da 'Hayvancılık yapıyorsun' diye ceza kestiği bildirildi. Huluse Dölen'in üzerine hiç bir hayvanın kayıtlı olmadığı; besicilikle ilgili hiç bir belgesi bulunmayan bir kadına ceza kesilmesi ise tepkilere neden oldu.

ALT YAPI YOK, CEZA ÇOK

Mahallede ikamet eden vatandaşlar, hiç bir alt yapı ve diğer hizmetlerin getirilmediği mahallesinde kendilerine kesilen cezalardan bıktıklarını, belediyenin kendilerine söz verdiği gibi yer gösterdikleri taktirde gösterilen yere gidebileceklerini söylediler.

21 Eki 2020 - 09:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Zeki beyi ayakta alkışlıyorum kınama babında!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler