Belediye çay bahçesini kiralıyor

İzmit Belediyesi mülkiyetinde bulunan çay bahçesi kiraya verilecek

İzmit Belediyesi, Yahya Kaptan Mahallesi Ayçiçek Sokak No:20 de bulunan çay bahçesini kiralayacak.

259,97 metrekare kapalı alan ve 537,00 metrekare açık alana sahip çay bahçesi 30 Ekim tarihinde açık ihale usulü ile kiralanacak. Aylık 10 bin TL bedel üzerinden 3 yıllık kira bedeli peşin ödenmesi şartı ile yapılacak ihale için başvurular 25 Ekim tarihine kadar devam edecek.

İhale ile ilgili bilgi almak ve ihaleye katılmak isteyenlerin belediyenin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, emlak istimlak birimine en geç 25 Ekim saat 16.00’ ya kadar müracaat etmeleri gerektiği duyuruldu.

12 Eki 2019 - 20:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler