Başiskele’de kadrolu işçiye yüzde 15,5 zam!

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ile bir araya gelerek, 58 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı. Sözleşmede kadrolu işçiye yüzde 15,5 zam çıktı

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü önceki gün Belediyenin meclis salonunda gerçekleşen toplantı ile belediyenin 58 kadrolu işçisini kapsayan sözleşmeyi sendika temsilcileri ile birlikte imzaladı. İmza törenine Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Yerel Sen Temsilcisi Hasan Tenlik, Başiskele Sendika Temsilcisi İbrahim Özkaraaslan, başkan yardımcıları ve işçiler katılım sağladı.

BAŞKAN ERSOY “ %15,5 ZAM HAYIRLI OLSUN”

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, “Başiskele Belediyesi’nde yaklaşık 6 ay süren görüşmelerimizi tamamladık. Pandemi sürecinden dolayı biraz gecikme oldu. Ancak sonu güzel oldu. Yerel-sen ile yaptığımız müzakereler de yaklaşık %15,5’a tekabül eden zam ve yevmiye artışlarını kapsayan iş sözleşmemizi imzaladık. Bu kapsamda Başkanımız Yasin Özlü’ye teşekkür ediyor, tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. “dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ: “BELEDİYE ÖNCE MİLLETİN SONRA İŞÇİLERİN”

Belediye Başkanı M.Yasin Özlü konuşmasında: “Belediye önce milletin sonra işçinindir. Siyasi makamlarda oturan bizler bugün varız yarın yokuz. Bu yüzden bu şuurla, her zaman kentimizde güzel işler, kalıcı işler, temiz işler, süratli işler yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden ricamız bu kuruma sahip çıkmanız. Sizler işlerinize sahip çıkın, yaptığımız her işin çocuklarımıza kalacağı birer emanet gözüyle hep birlikte çalışalım inşallah. Sizler bu ailenin en önemli parçası, insan kaynağısınız. Devletimizin, milletimizin zor dönemler geçirdiği bugünlerde yaptığımız her iş çok büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda ben her birinize anlayışınız ve gayretiniz için çok teşekkür ediyorum. Sendika temsilcisi ve başkanımıza da çok teşekkür ediyorum ve herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ dedi.

18 Eyl 2020 - 15:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler