Bahçıvan alımı başvurusu yarın sona eriyor

İzmit Belediyesi internet sitesinden yapılacak bahçıvan alımı başvuruları yarın sona eriyor

Liyakata dayalı olarak personel alımlarını sürdüren İzmit Belediyesi, belediye iştiraki BEKAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere, geçici süreli (5 Ay 29 Gün) “Bahçıvan” alımı başvurusu yarın sona eriyor.

İzmit’e en iyi hizmeti sunabilmek için liyakata dayalı olarak işçi alımlarını sürdüren İzmit Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde değerlendirilmek üzere geçici süreli bahçıvan alımı gerçekleştirecek. İzmit Belediyesi internet sitesinden yapılacak başvurularda, başvuru şartları hakkında da bilgi edinilebilecek.

22 Eki 2020 - 18:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmitli - 6 ay süreyle bahçıvan alımı liyakat a göre bak İzmit halkı bu kadar aptal yerine konmaya artık dur de böyle geçici ve ağır işi hiçbir partili kabul etmiyor zaten işe aldıklarınız memur amir masa başı iş isterim havasında siz neyin liyakatından bahsediyorsunuz seni belediyeye memur mühendis alıyorsunuz yapmayın ya bu kent bu kadar aptal değil inanın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 18:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler